Hij is stoer en sterk. Hij is eigenwijs en koppig als hij vindt dat hij gelijk heeft. Tegelijkertijd is hij man genoeg om zijn fouten toe te geven. Hij laat zich leiden door zijn vrouw maar buigt niet voor haar kracht, wijsheid en temperament. Hij erkent en houdt van haar zelfstandigheid. De manier waarop hij de liefde bedrijft met haar…zo mannelijk, krachtig, nemen en teder tegelijkertijd. Hij wordt één met haar, ziét haar, voelt en voedt haar. Zijn goddelijke lijf, gespierd en gehavend. Onbewust van zijn eigen schoonheid straalt hij nonchalance en volstrekt vanzelfsprekende mannelijke kracht en energie uit. Kortom, Jamie is jammy om te smullen zo lekker. En voor wie hem niet kent, ik heb het over James Alexander Malcolm Mackenzie Fraser uit de netflix serie Outlander:

“Ik wil ook een Jamie”, appte een vriendin me. We kijken allebei de serie en smullen van de liefde, de passie, de heerlijke koppigheid en het geweldige lichaam van onze gezamelijke held. Wat heerlijk om dit met een vriendin te kunnen delen. Voor mij is niet alleen dit delen nieuw. Het überhaupt genieten van een man op deze manier is voor mij een ontdekking in mezelf. Goed, ik ben wel voorzichtig stappen aan het zetten op seksgebied met mannen dus helemaal nieuw zijn mijn gevoelens niet, maar toch. Dat ik geraakt word door zijn mannelijkheid, dat ik zit te smelten en te smachten voor de tv, het verbaast me op een hele prettige manier.

De derde serie van Outlander kijk ik met mijn partner. Samen zitten we nu te genieten, te huilen en mee te leven met de serie. Zij vindt Jamie ook jammy. Samen vinden we hem heerlijk en het verwart me. Zij die uitspreekt dat ze hem leuk, nee, lekker vindt. Ik, die zeg hoe lekker hij is. Dat we elkaar aankijken, elkaars hand vasthouden op de bank en genieten van elkaar en van onze filmheld. Ik denk er maar niet teveel over na. Alles is gewoon fijn en het leven loopt zoals het loopt.

Nog één plaatje dan:

Advertenties